Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2010, 20:21
Mam pytanie do tych co piszą w stylu "to tylko sparing", "dla mnie mogą przegrać wszystkie sparingi byle potem wszystko wygrać". Czy wy ludzie ,acie po 10 lat? Jeśli tak to ok, możecie tak sobie myśleć ale nie wypisujcie tego na forum. Pokażcie mi drużynę co przegrywa wszystkie sparingi a potem gra zachwycająco...Pamiętacie przygotowania rok temu Same porażki, wtedy pisaliście to samo. Pamiętacie przygotowania runde temu Jeśli drużyna nie prezentuje nic w sparingach w meczu też nic nie zagra. Pisałem już wcześniej, że FC Szaweł to dla nas będzie bardzo wymagający rywal!! I tak właśnie, będzie. A wy dalej śnijcie o tym, że nagle na meczu Łobo zacznie strzelac z połowy boiska przewrotką, a Brożek kiwać wszystkich i strzelac piętą...W piłce też istnieje coś takiego jak rozumowanie, wyciąganie wniosków z zaistniałych faktów (oczywiście nie po jednym meczu sparingowym), ale ta nędza ciągnie się już miesiącami...Nie zmienia się nic. Czemu miałoby się zmienić w sumie? Skład ten sam, trener ten sam, nikt niestey nie nauczył się grać nie grając w piłkie przez wakację a wy chyba myślicie że jest odwrotnie...
Odpowiedz cytując