Wyświetl pojedynczy post
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2010, 15:29
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
normalnie jestem w szoku - ten spokoj na forum jest az nienaturalny,hehe, albo wszyscy stwierdzili ze jak przestana pisac to transfery juz beda albo mieli dosc wypisywania bzdur przez niektórych i dali sobie spokoj, wracaj do rzeczy - prawda jest taka - wciąz musimy pozyskac jednego napastnika ze sytuacja z przodu byla w ustabilizowana, co do srodkowego obroncy i prawego obroncy nie ma watpliwości - te transfery musza byc i to juz!!jeśli chodzi o linie pomocy to lewa pomoc trzeba wzmocnic bo Kirm nie ma tam zadnej konkurencji, pozostaje jeszcze srodek pomocy bo nie wiadomo czy Garguła po tak dlugiej przerwie bedzie potrafil wnieśc odpowiednio duzo do zespołu, Reasumując, liczba zawodników ktora jest potrzebna abyśmy mogli grać na kilku frontach z powodzeniem to jeszcze 5 zawodnikow!!!
Wydaje mi się że spokój na forum jest spowodowany tym że już wszystkie możliwe komentarze/zachwyty/narzekania/wyrazy rozpaczy/inne zostały już napisane.

Generalnie temat staje się coraz bardziej nudny bo część forumowiczów traktuje go jak czat:

~przyjdzie Makinwa
~nie przyjdzie Makinwa
~przyjdzie Braz nie Makinwa
~miała być konferencja
~hej zbymak kiedy będzie konferencja
~nie będzie konferencji
~Gdzie jest Makinwa?
~Kiedy ta konferencja?
~Będzie Milinković
~przyjdzie Makinwa
~dlaczego nie będzie Makinwy?
~nie będzie Makinwy
~przyjdzie Milinković
~maci0s, kiedy będze Milinković
~przyjdzie Makinwa
~..............

Czy tak trudno jest przeczytać ostatnie 3-5 stron tematu? Ja wiem że forum jest publiczne ale wyobraźcie sobie gdyby każdy z użytkowników zapytał o Makinwe lub wyraził swoje zdanie o powrocie Żurawia.

Teraz do rzeczy - kiedy mamy zgłosić skład do Ligi Europejskiej?
c.d.n.
Odpowiedz cytując