Wyświetl pojedynczy post
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2010, 09:57
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Mam mieszane uczucia jeśli chodzi o ostatnie transfery Żurawskiego i Wichniarka. Pewnie wielu się ze mną nie zgodzi, ale twierdzenie że młodzi się czegoś nauczą śmieszy mnie niezmiernie. Przez takiego Wichniarka jakiś młodzian zostanie zepchnięty do ME, albo będzie siedział cały sezon na trybunach oglądając z trybun "popisy" Króla Artura. Oczywiście kolejny argument, że "Franek" może, więc czemu nie Żuraw, ale patrzmy na to perspektywicznie, a nie wydaje mi się żeby więcej niż 1 do 2 lat dociągnął Żuraw w Wiśle. Strzeli kilka bramek w sezonie, a w tym czasie możnaby postawić na kogoś młodszego.

Grzelak w Widzewie... ale nie ten
http://www.90minut.pl/news/127/news1...-Grzelaka.html
Spokojnie. Zarzad wie na pewno lepiej od Ciebie czy mnie czy dany pilkarz w danym wieku moze byc jeszcze pozyteczny dla klubu. Moim zdaniem tacy zawodnicy moga sie jeszcze przydac. Frankowski, Zurawski czy Wichniarek w polskiej lidze spkojnie moga jeszcze wiele zdziałac. Dzisiaj nasi graja w Niemczech sparing - przekonamy sie co pokaze Maciej Zurawski. Wczoraj zaliczył asyste wiec na pewno nie jest z nim zle jak sie to wszystkim wydaje.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 30.06.2010 o godz. 10:05.
Odpowiedz cytując