Simao1 napisał(a):

|
Cieszę się, że Ci zależy, ale jak na razie tego nie odzwierciedlasz. Śmieszy mnie także twoja wylewność i bezpruderyjność. Sam fakt, że próbujesz mi ubliżyć nie świadczy o Tobie zbyt dobrze. Poza tym - Przegląd Sportowy był moją codzienną lekturą, do chwili, gdy nie zaczęły się ukazywać brednie i wyssane z palca informacje. A jest tak już kilku dobrych lat, dlatego też mam prawo sądzić, jak większość tego forum, że nie jest to nic innego jak zwykły brukowiec.
|
Jeszcze kilka lat temu moim codziennym rytuałem podczas wyjazdu wakacyjnego był zakup Przeglądu Sportowego. Wiadomo dostęp do bezpłatnego bezprzewodowego internetu był wtedy rzadkością dlatego trzeba było radzić sobię w inny sposób.
To praktycznie jedyne momenty kiedy miałem styczność z tym dziennikiem. Powiem tak, nie ulega wątpliwości, że jest to największy polski dziennik o sporcie, ale jego wielkość na pewno nie jest budowana na treści w nim zawartej. Oni już 5 lat temu podczas mojego pobytu nad polskim morzem sprzedali Brożków do Sampdorii
PS trzyma pewien poziom, jest to poziom odzwierciedlający całe dziennikarstwo sportowe w Polsce - bardziej dobitnie tego tłumaczyć chyba nie muszę
Proponuję poczytać jakąś dobrą książkę, a za swoje źrdło informacji obrać oficjalne serwisy sportowe klubów.