Wyświetl pojedynczy post
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2010, 09:28
Simao1 napisał(a):Wyświetl post
Cieszę się, że Ci zależy, ale jak na razie tego nie odzwierciedlasz. Śmieszy mnie także twoja wylewność i bezpruderyjność. Sam fakt, że próbujesz mi ubliżyć nie świadczy o Tobie zbyt dobrze. Poza tym - Przegląd Sportowy był moją codzienną lekturą, do chwili, gdy nie zaczęły się ukazywać brednie i wyssane z palca informacje. A jest tak już kilku dobrych lat, dlatego też mam prawo sądzić, jak większość tego forum, że nie jest to nic innego jak zwykły brukowiec.

Jeszcze kilka lat temu moim codziennym rytuałem podczas wyjazdu wakacyjnego był zakup Przeglądu Sportowego. Wiadomo dostęp do bezpłatnego bezprzewodowego internetu był wtedy rzadkością dlatego trzeba było radzić sobię w inny sposób.

To praktycznie jedyne momenty kiedy miałem styczność z tym dziennikiem. Powiem tak, nie ulega wątpliwości, że jest to największy polski dziennik o sporcie, ale jego wielkość na pewno nie jest budowana na treści w nim zawartej. Oni już 5 lat temu podczas mojego pobytu nad polskim morzem sprzedali Brożków do Sampdorii

PS trzyma pewien poziom, jest to poziom odzwierciedlający całe dziennikarstwo sportowe w Polsce - bardziej dobitnie tego tłumaczyć chyba nie muszę

Proponuję poczytać jakąś dobrą książkę, a za swoje źrdło informacji obrać oficjalne serwisy sportowe klubów.
Odpowiedz cytując