Wyświetl pojedynczy post
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2010, 09:20
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
To na co czekacie? Zapie***lać do dębnik i polować na Marko, worek na łeb, związać, zakneblować. Odsłonić dopiero przy RN z kontraktem. Jakby nie chciał podpisać to przystawić klamkę do skroni to sam się zapyta gdzie jest długopis ^^
buhahaha czytając wpisy gównażerii nie byłbym zdziwiony gdyby za kilka godzin wszelkie portale słowackie obiegła sensacyjna wiadomość piłkarz Koszyc Milinkovic został uprowadzony!! Dwóch bliżej niezidentyfikowanych osobników odzianych w szaliki w kolorze czerwono - biało - niebieskim szarpało się przed centrum handlowym z piłkarzem. Potem kontak z Marko się urwał

swoją drogą zastanawia mnie czy tak naprawdę to co robią Maci0s i zbymak nie szkodzi klubowi. A główna winę ponoszą to gówniarze którzy jarają się każda informacją transferową i którzy ciągną ich za języki a ci dają się podpuszczać. Ja wiem że bycie popularnym jest fajne ale Panowie (zwracam się do tych najlepiej poinformowanych na forum) JEŚLI RZECZYWIŚCIE MACIE SPRAWDZONE INFORMACJE TO PRZEMYŚLCIE DWA RAZY CZY TO CO CHCECIE NAPISAĆ JEST TEGO WARTE. TO CHODZI O DOBRO NASZEGO KLUBU.
Odpowiedz cytując