Wyświetl pojedynczy post
Forza
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2010, 08:24
Witam,

To teraz jeszcze male nawiazanie bo to moj pierwszy post.

Forum ogladam od jakiegos czasu. Bylem lekko podlamany koncowka rundy to fakt ale zawsze w Wiselke wierzylem.

1) Sobiech - przeciez takich wynalazkow bylo juz sporo - patrz Dawid Jarka. To wspanialy tuch zeby z niego zrezygnowac - niech gra w ruchu bo tam ma szanse na pierwszy sklad. Dla mnie taki Maly i Bogus w ofensywie spisuja sie lepiej.
2) Milinkovic - oby ale bez napalania. Bylby duzym wzmocnieniem.
3) Makinwa - jak go nie sprowadza dzialacze na Reymonta to wg mnie tez bedzie plus. Za malo jest przykladow w ktorych gracz, ktory nie jest w rytmie meczowym stal sie nagle gwiazda. Z calym szacunkiem dla naszej ligi ale watpie by byl warty duzego kontraktu.

4) najwazniejsze - to co i tak dzieje sie za rzadow Pana Basalaja napawa mnie optymizmem. Nie jestem blisko klubu i nie jestem zadnym dzialaczem, ale wreszcie zaczyna sie cos dziac

No i Zuraw - wspanialy pomysl

A teraz prosze o uwage:
Jest u nas taki obronca co sie zwie Michał Czekaj. Po co sciagac dwoch srodkowych obroncow skoro mamy w juniorach starszych potezny talent. Ten gosc po prostu wymiata. Warunki ma fenomenalne, wzrost i szybkosc. Skorza sie o tym przekonal kiedy bral go rok temu na zgrupowania. Nie wiem czy pamietacie ale pod nieobecnosc doswiadczonych to Czekaj gral w obronie i robil naprawde sporo dobrego. Uwazam ze to najlepszy okres zeby zaczac go juz wprowadzac albo nawet wrzucic na gleboka wode. Chlopak musi sie uczyc odpowiedzialnosci i hartowac nerwy. Jak dla mnie gosc jest wielokrotnie lepszy od takiego Glika i Sobiecha. Szkoda tylko ze u nas wychowankowie moga miec tylko marzenia ....
Ostatnio edytowane przez Forza : 30.06.2010 o godz. 08:26.
Odpowiedz cytując