Cytat:
|
Mam mieszane uczucia jeśli chodzi o ostatnie transfery Żurawskiego i Wichniarka. Pewnie wielu się ze mną nie zgodzi, ale twierdzenie że młodzi się czegoś nauczą śmieszy mnie niezmiernie.
|
Generalnie w Wisle to moze sie mlodzi wiele nie naucza bo nie ma mlodych zbyt wielu... ale moze Mały troche skorzysta z gry z Zurawiem. Moze ciebie takie mowienie smieszy ale w Jagielloni Grosicki sobie dobrze radzi dzieki grze z Frankiem. Na boisku bardzo mu Franek pomaga, mysle ze poza boiskiem, na treningach rowniez. Oczywiscie musi byc w zespole rownowaga, mlodzi + kilku starszych ale nie przesadzaj ze zaraz taki Zuraw czy inny Wichniarek zmarnuja zycie mlodego gracza. I tak zaden mlodzianin by sie nie przebil do ataku Wisly ani Lecha a dzieki nim naprawde (w moim mniemaniu) kilku graczy moze okrzepnac i skorzystac z obcowania z tak doswiadczonymi zawodnikami.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.