Wyświetl pojedynczy post
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2010, 14:58. Interia - nieudolne kopiowanie wiadomości transferowych z wislakrakow.com
el Nuero napisał(a):Wyświetl post
Środa byłaby odpowiednim dniem (...) Tego dnia odbędzie się spotkanie z ekipą grecką, która jest zainteresowana Stephenem (...) Jeśli chodzi o sprawy finansowe, już porozumieliśmy się z nimi...
Cytat:
z interii: Środa powinna być dniem decydującym. Wówczas nastąpi spotkanie z Grekami. Ja również będę brał w nim udział z nadzieją, że można będzie sfinalizować rozmowy - powiedział agent Nigeryjczyka. - Jeżeli chodzi o sprawy finansowe, to my już rozmawialiśmy...
Nawet te same zdania wyciągnęli z długiej wypowiedzi agenta Makinwy... Powinniśmy zażądać od interii $$$ autorskiego, byłoby na transfery albo przynajmniej na oprawę meczową
A poważniej - to nauczka dla mnie, a pewnie też i dla wielu innych forumowiczów. Łowcy darmowych sensacji z innych potrafią zajrzeć też na naszą stronę, i "zrzynać na maxa", a my się potem podniecamy ruchami transferowymi klubu.

Niech Basałaj i spółka w spokoju działają, jeśli przyjdzie Kowalczyk, Milinković czy ktokolwiek inny, który wzmocni skład drużyny - bardzo się ucieszę. Co się tyczy konferencji - moim zdaniem ważniejsze od chwalenia się każdym pomysłem jest samo ZAKONTRAKTOWANIE jak najlepszych graczy. Jak sprowadzą jeszcze paru dobrych zawodników, to wtedy klub będzie się miał czym pochwalić, a my będziemy mieli kolejną (oby) miłą niespodziankę.
Odpowiedz cytując