Wyświetl pojedynczy post
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2010, 13:48
Listek napisał(a):Wyświetl post
Dla ciebie to jest psucie demokracji, a dla mnie prostowanie klamstw otoczenia twojego "idealnego nieskazitelnego wszechwiedzacego kandydata". To samo bylo z prywatyzacja szpitali. Nie potraficie sie przyznac do bledu, przeprosic tylko cyrki, odwolania i obluda z lewica. PiSowi - sojusznikowi Katotalibanu ja juz dziekuje. Zrozumcie ze nie macie monopolu na prawde i patriotyzm. I tak wiem ze do was to nie dotrze bo obserwuje ten temat od bardzo dawna."Po co gadasz do ściany? Beton ma już to do siebie, że nie odpowiada.
On po prostu jest i swoje wie." - to to mozesz powiedziec do lustra.
A czy Twój kandydat Bronek Komorowski nie jest żałosny w związku z prywatyzacją szpitali ?
Powiedz mi jak to jest, że przez trzy lata głosi się wszem i wobec, że prywatyzacja służby zdrowia jest jednym z głównych punktów programów Platformy Obywatelskiej, więc także i Komorowskiego. Po czym nagle oburzenia, że Jarosław Kaczyński powiedział prawdę w oczy. Wielkie oburzenie, a podczas debaty sam Komorowski stwierdził, że prywatyzacja jest konieczna i wprowadzi nową jakość w służbie zdrowia. Więc ja się pytam, gdzie jest sens tego bezmózgiego, zaprogramowanego przez swoich motywatorów człowieka ?
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !