Wyświetl pojedynczy post
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 23:46
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Fajnie że są transfery, ale myślę że w tym sezonie odbije nam się czkawką zatrudnienie dobrego -kiedyś trenera, który nie ma rozeznania w nowoczesnej piłce.

Trener-motywator OK ale tylko na kilka spodkań, do rywalizacji w Lidze przy takiej silnej konkurencji jak w nadchodzącym sezonie trzeba bedzie czegoś więcej niż "pozytywnej reakcji zawodników". Moim zdaneim Henrykowi powinniśmy podziękować już po sezonie - zaryzykowaliśmy - Kasperczak miał zmotywować zespół do walki o mistrzostwo, prawie sie udało ... i ... tyle. W tym momencie należało poszukać kogoś innego (choć zwolennikiem czestej wymiany szkoleniowców nie jestem).

A nie stety nie ma co liczyć że zawodnicy sami wezmą grę, taktykę itd. w swoje ręce, bo skłąd mamy dosyć rozmontowany, przyjdzie kilku nowych piłkarzy i ktoś będzie MSUIAŁ to poukładać. Obawaim sie że dla Kasperczaka to za truden zadanie.

Zresztą Kasperczak słynął z tego że raczej korzystał z tego co wypracował mu Smuda + potrafił zagrzać zawodników do walki (czasem) Myślę że juz pierwsze kolejki przyniąsą nam odpowiedź. Obawiam sie że jednak im szybciej przydzie ktoś bardziej nowoczesny tym lepiej.

Najgorsze że na Polskim rynku teraz nie ma żadnego dobrego trenera.

Na koniec dodam że nie twierdzę że z Kasperczakiem bedziemy sie bili o utrzymanie jak Górnik, ale myślę że już po 10 kolejkach odpadniemy z walki o mistrzostwo. 3-4 miejsce oczywiście powinniśmy mieć.

PS. Tylko nie ważcie się pisać żebym się przerzucił na Legie czy Lecha jak mi sie nie podoba - takie nasuneły mi isę przymyślenia podczas tej całej euforii i tyle.

to się nazywa optymistyczne patrzenie w przyszłość ....Gratulacje
Odpowiedz cytując