Wyświetl pojedynczy post
Wiślak178
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 22:27
Hiszpania - Portugalia 1 (awans)
Paragwaj - Japonia 2 (draw no bet) remis - unieważnione

ako: 1,40

Gra ktos może Paragwaj? Jak tak to chętnie usłyszałbym dlaczego. Nie jestem zadnym ekspertem od południowoamerykańskich albo azjatyckich reprezentacji, ale patrząc na wyniki Paragwaju czyli: remis ze słabymi Włochami, wygraną z tragiczną w tym meczu Słowacją oraz bezbramkowy remis z Nowa Zelandią nie uznawałbym tej drużyny za tak silną jak wskazuje na to kurs. O ile mogę przyznać że Paragwaju nie znam bo prawie nie oglądałem ich spotkań, to Japonie widziałem w akcji w meczach z Holandią i Danią i muszę przyznać że pozytywnie mnie zaskoczyli. Holandia która jak na razie nie ma z nikim większych kłopotów, z Japonią je miała i gdyby nie błąd bramkarza Japonii to Holendrzy stracili by punkty. A z Danią to już Japonia zagrała świetnie, ja głupi postawiłem na Danie z X a ona nie istniała na boisku, ostatnią bramką ośmieszając Duńczyków Japonia pokazała że nie brak w jej szeregach graczy kreatywnych i świetnie wyszkolonych technicznie. Z każdym meczem ich forma rośnie. Jak dla mnie mecz dosyć wyrównanych drużyn i Japończycy na pewno nie są bez szans na co wskazywałyby kursy. Na Paragwaj 2,05 a na Japonie 3,90. Jak dla mnie mocno przesadzone. Dlatego zagrałem pewniaka Hiszpanie i Japonie po kursie 2,55 która może wejść ale nie musi (remis nie ma zakładu), a pewne zwycięstwo Paragwaju w regulaminowym czasie gry byłoby dla mnie dużym zaskoczeniem.
Ostatnio edytowane przez Wiślak178 : 29.06.2010 o godz. 22:58.
Odpowiedz cytując