Wyświetl pojedynczy post
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 22:01
Chlopek123 napisał(a):Wyświetl post
http://tsw.com.pl/news/We-wtorek-bedzie-ciekawie-317

Ma ktos jakąś opinie na temat tsw.com.pl bo ja nie bardzo znam ich "dokonania"
Napiszę tak - piszę dla tej strony. W zeszłym letnim okienku transferowym ostro podpadliśmy opinii publicznej, ponieważ zatrudniony podczas poprzedniej władzy "dziennikarz" wymyślał jakieś z kosmosu informacje transferowe. NIestety nie mogliśmy go usunąć ani nic z nim zrobić, ponieważ nie było go na liście użytkowników. Jednak przyszedł czas na zmiane grafiki i systemu, wszystkie konta trafił szlag i sie go pozbyliśmy. Aby uzupełnić naszą ekpię zatrudniliśmy naszego starego znajomego, Perka - autora tego tekstu. Ma on rzeczywiste kontakty w klubie i jego informacje są najprawdopodobniej prawdziwe - aczkolwiek, jak wiadomo, zawsze się może coś zmienić. On pisze tylko wtedy, gdy jest czegoś pewny na przynajmniej 95%.
Więc wypraszam sobię insynuacje, jakoby jesteśmy ściemniaczami. Nasz serwis jest 4 nieoficjalnym serwisem Wisły - zaraz po TWSD, Wislaportal i Wislasoccer - a może nawet przed tym ostatnim.

Przepraszam za OT

Co do naszej polityki transferowej - mnie bardzo ucieszył powrót Żurawia, jutro najprawdopodobniej będzie Milinković - kto mógłby być tym drugim? Makinwa? Durovski? Nie wiem.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując