Wyświetl pojedynczy post
Bekas
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 19:41
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Ja przepraszam, ale takimi postami to się ośmieszasz i sam sobie przeczysz. Bo niby zapierasz się rekami i nogami, że nie szukasz lansu i poklasku na forum (razem z masiosem czy jak mu tam), ale z drugiej strony wstawiasz takie kfiatki. które jasno można zrozumieć "Haha, jestem zajebisty, wiem coś! Może Wam powiem...? A moze lepiej nie? Proście mnie to może akurat będę tak fany i napiszę..."

Wiesz i chcesz to pisz, wiesz i nie chesz to nie pisz, ale daruj nam takie posty. Bo tym samym skazujesz wszystkich na lawinę pytań, próśb i błagania Waszego kółeczka adoracyjnego. Bo cżłowiekowi gorzej się robi jakmusi się przez to przebijać.

Albo załóżcie temat "My, nasze info i nasi fani" i kto będzie chciał będze sobie wchodził, a kto nie to nie będzie skazany na przebijanie się przez te setki bzdurnych postów.

PS. Pzepraszam modów za off top, ale już nie mogę
Żmijko - to temat s-f i najlepsze miejsce na takie "gdybanie". Czy wierzymy czy nie - Zbymakowi, Maci0sowi - to jest nasza sprawa. I zwróć uwagę, ze jak sie okazalo, ze wypuszczanie informacji nie jest dobre dla klubu to koledzy sie potrafili powstrzymać, a i wiekszosc forumowiczów prosiło o nie podawanie nazwisk aż do chwili większej pewności.
Odpowiedz cytując