Wyświetl pojedynczy post
Jot
Banita

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 18:43
MCDave napisał(a):Wyświetl post
To co Ty robiłeś w trakcie Mistrzostw Świata 4 lata temu i Mistrzostw Europy 2 lata temu? Jeżeli teraz Cię olśniło że Niemcy grają ofensywną i czystą piłkę to albo nie oglądałeś dwóch poprzednich turniejów albo jesteś zwyczajnie uprzedzony. Co to znaczy "szybko niż zazwyczaj"? Popatrz na mecz Niemcy - Portugalia z ME gdzie wpakowali Portugalczykom bramki po błyskawicznych kontrach. Zresztą o jakiej reprezentacji Niemiec Ty piszesz? Bo na pewno nie z ostatnich 4-5 lat.
Już mi tu nie wyjeżdżaj z pytaniami co ja robiłem w trakcie turniejów bo co to ma do rzeczy. Nastąpiła wymiana zawodników to i styl gry się zmienił. ME i MŚ było jakiś czas temu, popatrz sobie na składy w jakich grali i jaki futbol prezentowali, jak to było to samo co teraz na Mundialu to ja jestem Matka Teresa z Kalkuty.
Zaraz będzie, że Niemcy od zawsze mieli ten styl gry co teraz prezentują
Kiedyś grali gówniany dla oka futbol (choć skuteczny), coś im teraz wychodzi to się czepiasz się na siłę i zgrywasz cwaniaka że grają z polotem i super składnie, już ci to pisałem. Prawdziwy test będą mieli z Argentyną, się wtedy okaże.
Styl gry moim zdaniem zmienili na ładniejszy dla oka, co się wiąże z wymianą składu.
Ostatnio edytowane przez Jot : 28.06.2010 o godz. 18:46.
Odpowiedz cytując