Jaroo1 napisał(a):

Czy Wy ****a macie ADHD?
Niezla robicie reputacje temu forum. Poczytajcie wasze posty i to co jest napisane w wiadomosciach publicznych u Zbymaka lub Maci0sa. Ludzie nie badzcie pokemonami. Była mowa wczesniej ze beda transfery tydzien temu i co z tego ze tak napisal Zbymak jak sie okazalo ze wszystko o tydzien sie przesunelo? I co przez ten tydzien posraliscie sie z niecierpliwosci? Zajmijcie sie czyms a nie ciagle dreczycie tych 2 chlopakow glupimi pytaniami a jak juz cos napisza to sie tym jaracie jak nie wiem co. Co za roznica ze bdziecie wiedziec o transferze, o jakichs podchodach transferowych 1 dzien, 5 dni a jak kolega wyzej prosi godzine lub 2 godziny przed? Ja mysle ze taka roznica ze jestescie dziecmi neo i z braku laku bawicie sie w ta dziecinade. Dziekuje.
|
Amen to samo chcialem napisac.Wysyp pokemonow na tym forum jest ogromny, ale tak jest co roku jak sie wakacje zaczynaja.
Jak napisal zbymak czy maci0s beda transfery do sie cieszyc i czekac a nie *******ic bez sesu w kolko to samo.
A z Zurawiem to niespodzianka jak dla mnie ogromna oby tak dalej, ale z jednen mlodzik ktory by sie ogrywal tez by sie przydal zeby go powoli wprowadzac do pierwszej 11.