Jagul napisał(a):

Człowieku czytam większość Twoich postów w różnych tematach i wnioskuje, że chciałbyś, żeby Wisła byłą klubem na poziomie. Dlatego powinno się wymagać profesjonalizmu nawet w takich jak ty to napisałeś ******* jak konferencja.
Byłem na konferencji Hannoveru 96. Przedstawiali jakiegoś tam piłkarza. Obecni byli właściciel klubu, prezes, trener, kapitan drużyny i sam zawodnik. Każdy po kolei zabierał głos. Dziennikarze zadawali różne pytania, o transfery, o obóz przygotowawczy i inne rzeczy. Dzięki takiemu spotkaniu chociaż nie dużo rozumiałem ale miałem tłumacza mogłem poznać plany zespołu, cele itp. U nas we wszystkich sprawach jest głucha cisza. Nawet nie znamy wszystkich sparingpartnerów. Nie wiemy co z naszym stadionem. Skoro był wyjazd to po co organizować takie coś na prędce Takie konferencje do tego służą żeby się dowiedzieć co i jak... Zrobić parę fotek można było zrobić nawet w autobusie, a nie robić zamieszanie.
|
Jaki Cupial? Cupial unika mediow, nie udziela wywiadow, gdyby on mial sie pojawic na konferencji to wszyscy przedstawieciele mediow z Europy zjawiliby sie na niej..
trener byl z zawodnikami , kierownik druzyny zapewne tez, poza tym na co oni potrzebni do konferencji? po co kapitan zespolu na konferencji? zeby ladnie sie usmiechal?
bo Hannover tak robi? my jestesmy Wisla, a nie Hannover i gowno mnie obchodzi co oni robia.
Na prawde, szukasz dziury w calym.. nie widzisz, ze to byla wyjatkowa sytuacje, konfi na predce, bo czekal autokar (gdzie byl trener i kierownik druzyny), na prawde sa wazniejsze rzeczy niz slinienie sie do kam podczas konferencji.. skoro Jarosza zabraklo mozna wywnioskowac latwo..
i co do dziennikarzy
to przeciez napisalem 2 razy i to powtorze jak nie przeczytales ze DZIENNIKARZE NIE ZADAWALI JUZ ZADNYCH PYTAN !! i czy to jest wina Wisly, Basalaja itp?
a nawet jesli sie spytaja o transfery to Wisla nie musi na takie pytania odpowiadac, tego by jeszcze brakowalo.. ,wiec co to za roznica czy by jutro organizowali konferencje, skoro dziennikarze nie mieli zadnych pytan, poza paroma na poczatku! bo o co tu pytac, "Witam Pana Macka, ile razy dziennie pan sie goli?"
a o zgrupowanie co sie mieli pytac.. wiadomo z kim gramy sparingi i czego chciec wiecej? czy pojawi sie nowy zawodnik ? - patrz wyzej. Pojawi sie to sie o tym dowiedza, "co panowie jedza na sniadanie? o ktorej chodzicie spac?" bo nie ma rzeczy ktora by mnie ciekawila odnosnie zgrupowania.. wszystko to mam na zdjeciach czy filmikach.. sparingi sa na zgrupowaniu najwazniejsze, a skoro nie znamy sparingpartnerow to widocznie nie sa niektore dogadane.. tak trudno to zrozumiec? dograja sparing to poinformuja..z fusow tego nie wywroza.. a co ze stadionem to nikt nic nie wie.. projekty sie zmieniaja, daty sie zmieniaja, nakladane sa poprawki itd.. wiec o czym ma Wisla informowac skoro tak samo gowno wie jak i my.. sam Majchrowski wszystkiego nie wie.. skoncza stadion to sie pewnie wtedy dowiemy.. jesli oczywiscie skoncza.