Wyświetl pojedynczy post
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 14:57
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Człowieku czytam większość Twoich postów w różnych tematach i wnioskuje, że chciałbyś, żeby Wisła byłą klubem na poziomie. Dlatego powinno się wymagać profesjonalizmu nawet w takich jak ty to napisałeś ******* jak konferencja.
Byłem na konferencji Hannoveru 96. Przedstawiali jakiegoś tam piłkarza. Obecni byli właściciel klubu, prezes, trener, kapitan drużyny i sam zawodnik. Każdy po kolei zabierał głos. Dziennikarze zadawali różne pytania, o transfery, o obóz przygotowawczy i inne rzeczy. Dzięki takiemu spotkaniu chociaż nie dużo rozumiałem ale miałem tłumacza mogłem poznać plany zespołu, cele itp. U nas we wszystkich sprawach jest głucha cisza. Nawet nie znamy wszystkich sparingpartnerów. Nie wiemy co z naszym stadionem. Skoro był wyjazd to po co organizować takie coś na prędce Takie konferencje do tego służą żeby się dowiedzieć co i jak... Zrobić parę fotek można było zrobić nawet w autobusie, a nie robić zamieszanie.
No OK, Twoje racje sa zrozumiale, ale ile mozna powtarzac to samo?
Byla ostatnio konferencja z Jovaniciem, tam Jarosz mniej wiecej przedstawil kogo beda szukac. Beda prawdopodobnie nastepne konferencje - nowi zawodnicy, nowe koszulki, operator stadionu, wiec beda jeszcze okazje zeby pogadac.
Ta konferencja byla zrobiona tylko dla Zurawia. Za to wszystko co zrobil dla Wisly nalezalo mu sie cos wiecej niz tylko zdawkowe "podpisal kontrakt, bedzie dobrze". Robiona byla na szybko bo kazdy ma swoje inne zadania teraz.
Odpowiedz cytując