Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 13:11
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Kosowski ma na pienku z Cupialem.. wiec raczej nierealne, choc Boss lubi zaskakiwac
Kasperczak też miał na pieńku z Bossem na ale jak mówisz ostatnio Cupiał lubi zaskakiwać więc nic mnie nie zdziwi.

Co do transferu Żurawskiego, bardzo dobry strzał marketingowy, w jakimś sposób przyciągnie na stadion kibiców, parę bramek w sezonie też za pewne strzeli ( mam nadzieję że więcej niż parę) ważne żeby był w pełni zdrowy, obrońcy skupią się na nim i być może wróci stary dobry Paweł z poprzednich sezonów, mam nadzieję że Żuraw dobrze wpłynie na atmosferę w zespole, po odejściu Głowy potrzeba takiej osoby obok Sobola oczywiście.
Może Małecki przestanie gwiazdorzyć, weźmie się do pracy i przestanie machać rękami bo konkurencja w składzie zacznie się robić w końcu większa niż w ostatnim czasie co zmusi do podniesienia swoich piłkarskic umiejętności.
Oby ten transfer wyszedł nam na dobre do tego jeszcze jak dziś zaprezentują tego Milinkovića to będzie bardzo dobry Wiślacki Dzień.
W końcu skończą się narzekania że Legia już ma 4 nowych zawodników że nasi działacze śpią, bo jak widać cicho sprawnie pracują oby tak dalej.
Odpowiedz cytując