Wyświetl pojedynczy post
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 12:25
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
co do telebimu:
kiedyś była taka akcja, że techniczny obejrzał sytuacje na powtórce i dał znać głównemu i ten zmienił decyzję i zostali ukarani
może ktoś przypomnieć o jaki mecz chodzi?

w tym kontekście nawet jak zobaczyli telebim to nie chcieli podpaść
A czy przypadkiem nie chodzi o finał poprzednich MŚ i spinkę Materazzi - Zidane ?
O ile mnie pamięć nie myli to "Francuz" wyleciał własnie po tym, jak któryś z sędziów zobaczył powtórkę.

Co do powtórek - ja jestem przeciw. Chip w piłce informujący czy przekroczyła całym obwodem i wsio. Gra płynna. Reszty sobie nie mogę jakoś wyobrazić.

Błędy będą nadal. O ile w przypadku gola Teveza mieliśmy "wielbłąda" (szkoda, bo do tego momentu Meksyk kopał świetnie, a o niczym innym na każdym Mundialu tak nie marzę jak o odpadnieciu Argentyny i Brazyli ) to
trochę można usprawiedliwiać liniowego w meczu Anglików. Szybka akcja, w momencie strzału pilnował lini spalonego gdzies na wysokości szesnastki. Strzał, lot piłki trwał sekundę, więc gość musial oceniać miejsce odbicia piłki z przekłamującej perspektywy. No ale nie dało rady inaczej. I tu właśnei ten chip byłby na wagę złota.
Odpowiedz cytując