Wyświetl pojedynczy post
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 09:46
Powrót Żurawskiego to świetny ruch.Abstrahując już od kwestii sportowych ściągnięcie tej wciąż żywej legendy Wisły na r22 to doskonałe posunięcie marketingowe.

Ale jeżeli mam być szczery, to bardziej cieszy mnie informacja o _MOŻLIWYM_ ściągnięciu Milinkovica.Nie przypomninam sobie kiedy ostatnio pozyskaliśmy równie perspektywicznego gracza do Naszej drużyny. Jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli, to możemy mieć z tego gracza ogromną pocieche- zarówno sportową jak i finansową.

Co do Makinwy, to póki co jestem umiarkowanym pesymistą. Obawiam się, że mamy tutaj do czynienia ze zblazowaną gwiazdeczką, której nie będzie się chciało kopać piłki na, bądź co bądź, piłkarskiej prowincji. Nie zamierzam jednak rozdzierać szat, będzie co ma być. Jeżeli ten transfer nie wypali, to przynajmniej będzie stanowił magnes dla potencjalnych kibiców, kto by bowiem nie chciał zobaczyć byłego piłkarza Lazio w akcji?

Pozostaje jeszcze kwestia wzmocnien w obronie. Tutaj sprawa jest o tyle paląca, że w ciągu ostatnich kilku tygodni pozbyliśmy się dwóch podstawowych zawodników z tej formacji, a pojawiają sie także plotki o możliwym odejściu Marcelo. Niezbędne jest pozyskanie dobrej klasy prawego obrońcy i co najmniej jednego środkowego.
Szczęśliwie, głośno mówi się, że do końca tygodnia mamy podpisać kontrakty z zawodnikami grającymi na tej pozycji, trzeba trzymać kciuki , żeby te plotki się sprawdziły.

Kilka tygodni temu pisałem, że przyjście Basałaja oznacza nową jakość dla Wisły. Jak się okazało nie pomyliłem się.

Ps.
Co z Heltonem ?
Odpowiedz cytując