Wyświetl pojedynczy post
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2010, 08:40
St@chu napisał(a):Wyświetl post
To co piszesz o samolocie to szukanie dziury w całym. Podobnie zresztą jak cały sztab JK, który w każdym zachowaniu Komorowskiego doszukuje się symptomów, a to jego niekompetencji, a to zdenerwowania. Strasznie to nieautentyczne. Rozumiem, że przy JK nie wolno już używać słowa samolot? Mam nadzieje, że jeśli wygra wybory to nie rzuci się na zagranicznych polityków, którzy przypadkowo wypowiedzą przy nim to właśnie słowo.

Sondaż z GW przeszedł atak maszynek do głosowanie, więc bym się tak nie cieszył na Twoim miejscu... Po 23 przybywało 1000 głosów na minutę. Co tylko świadczy o desperacji zwolenników JK i Twojej skoro ten właśnie sondaż przywołujesz ;-)
To, że Komorowski jest niekompetentny, to oczywista oczywistość, on to udowodnił w trakcie tej kampanii swoimi wypowiedziami.

Natomiast ten samolot to mu pewnie podpowiedział Palikot, albo ktoś ze speców. W każdym razie uważam, że to był cios poniżej pasa - wobec człowieka, który stracił ukochanego brata w katastrofie lotniczej.

Co do sondy - dla Ciebie ten pierwszy sondaż jest niereprezentatywny, bo za pomocą maszynek do głosowania, ale ten drugi już jak najbardziej w porządku?

Problem tkwi w tym, że ktoś tą sondę zmienił, bo mu nie pasował wynik, ja nie wchodzę w to, czy ktoś pompował wynik Kaczyńskiego, bo z obserwacji wiem, że obie strony to robią.

emj10 napisał(a):Wyświetl post
Czytam komentarze po debacie z różnych źrodeł i muszę stwierdzić, że już nie tylko fanatycy, ale również osoby postronne, choć optujące za danym kandydatem mają przesłony na oczach. Widzą wyłącznie błędy jednej strony przypisując wygraną swojemu kandydatowi.
A czy spodziewałeś się czegoś innego?
Ostatnio edytowane przez Sędzia : 28.06.2010 o godz. 08:42.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa