W temacie gdybym byl bogaty totalny roz****ziel. Zbymak znowu stal sie gwiazda. Napisał jedno zdanie, poczekal az stado pokemonow sie uaktywni i pozniej pisal im po jednym slowie lub zdaniu w odpowiedziach, a tamci plodzili coraz to glupsze posty. Chyba Zbymak lubi byc gwiazda na forum (jesli to czytasz to powiem Ci ze nic do Ciebie nie mam, fajnie ze cos napiszesz ale jak sie chcesz pobawic pokemonami to lepiej tymi plastykowymi a nie na tym forum

) Moze jakies bany na okres miesiaca? Nie wiem jak mozna ludziom w kolko powtarzac zeby sie w taka dziecinade nie bawili a ci dalej daja sie podpuszczac i wystarczy jedno slowo Zbymaka zeby zaraz padlo kilkadziesiat pytan ;/
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.