Wyświetl pojedynczy post
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2010, 18:56
HanysKce napisał(a):Wyświetl post
mam pytanie:

myślicie, że jak dajmy na to kupię sobie bilet na sektor C3, na miejsce 10 w rzędzie 20 to gdy tam podejdę zając swoje miejsce to będzie ono na mnie czekało, czy jak do tej pory to bywało.. jakiś dresik będzie zajmował mi moje krzesełko?
Idziemy w stronę Europy i akurat w tej kwestii wg mnie byłby to dobry krok. Chciałbym, żeby na stadionie można kupić bilet na konkretne miejsce (krzesełko). Kupując bilet w kasie, wybierasz dokładne miejsce jak w kinie. Przychodzisz na mecz kilkanaście minut przed początkiem spotkani i krzesełko na Ciebie czeka, a w razie czego skutecznie pomaga profesjonalny pracownik klubu - steward. No i oczywiście tak samo trzeba by kupować bilety przez internet. Jak na każdy koncert w dzisiejszych czasach.

Oczywiście ta zasada wg mnie powinna dotyczyć całego stadionu OPRÓCZ trybuny D. Dobrze, gdyby SKWK (jako jedyna zorganizowana grupa) miało decydujący wpływ na to jak ta trybuna wygląda i kto tam wchodzi i co na niej robi. Potrzebne byłoby kilka żelaznych zasad, bo inaczej najlepszego w Polsce dopingu nie zrobimy.

Czytałem dziś, że bilety na D mają być najtańsze. Bardzo mniej osób będzie miało barierę finansową z przyjściem na mecz. Ale nie chciałbym, żeby przypadkowy (jednorazowy) kibic idąc do kasy kupował bilet na X, bo znalazł w cenniku informację, że tam jest najtaniej. A jako że idzie pierwszy raz to woli najmniej w bilet zainwestować, bo nie wie czy mu się będzie podobało na prawdziwym meczu... Takie coś rozwali nam doping, nad którym G. pracuje z sukcesami od kilku lat.

No i bilety dla młodzieży. Do pewnego wieku powinien być wstęp za darmo, później zniżki dla młodzieży i studentów, którzy stanowić będą siłę Wisły w kolejnych latach. Ale niech darmowe bilety dla najmłodszych nie będą na trybunę D. Niech stworzony będzie prawdziwy sektor rodzinny, z większą liczbą stewardów, gdzie każda rodzina wejdzie i spokojnie (w miarę obejrzy spotkanie piłkarskie. No i oczywiście bilety rodzinne powinny zostać wprowadzone z prawdziwego zdarzenia. Bo mało którą rodzinę stać na wydatek 80 zł co dwa tygodnie

Mam nadzieję, że SKWK na spotkaniu z Basałejem rozpoczną dobrą współpracę i zapoczątkują zasady wspólnego działania dla dobra Wisły.

Ave, tyle ode mnie
Odpowiedz cytując