|
Dziwne, że największe media pro żydowskie lobbujące na zamówienie i piszące paszkwile na temat Polaków i Polski skupiające środowiska masońskie,żydowskie i pseudo Solidarnościowe tzw. różowy salon (ITI, Agora) jasno opowiadają się po której stronie barykady stoją.
Musicie się liczyć z tym, że wspierając tą a nie inną partię wspieracie lobby żydowskie i ludzi bogacących się dzięki Wam. Oddany głos na Komorowskiego czy PO to poparcie Gazety Wyborczej i ITI. To przyzwolenie na SBcką działalność ludzi, mających za nic Polskę. Czy jest Wam znane takie pojęcie jak honor, ojczyzna ?
To ja już wolę to Radio Maryja czy Nasz Dziennik bo tam wyznają wartości o których niektórzy z Was zapomnieli w dzisiejszym post modernistycznym świecie.
Bo ja poza pieniędzmi posiadam w życiu wyższe wartości, którymi mogę się poszczycić. Nigdy w życiu nie splamię wartości o które przelewali krew moi przodkowie.
Dlatego w tych wyborach jest wybór pomiędzy 2 innymi światopoglądami.
Ale jak chcecie wspierać SBckie układy i karmić media anty-polskie to wiecie na kogo głosować.
I skończcie z tym Radiem Maryja bo znam 10 razy więcej mediów, które są wrogo nastawione do wszystkiego co ma wartości chrześcijańskie i Polskie. PiS może się jedynie cieszyć,że reprezentuje wartości najbliższe nauce Kościoła.
Ostatnio edytowane przez harimata : 27.06.2010 o godz. 18:04.
Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem
9 października wywal Tuska do śmietnika !
|