Wyświetl pojedynczy post
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2010, 15:00
MalopolskaTV to jest wlasnie drugie WislaTube.. formalnie YouTube tylko ze sa tak zamieszczone odnosniki do filmikow..
nie wiem po co z nimi dzialac, chodzi mi po prostu o oficjalny kanal YouTube, zeby Wisla poszla w swiat.. Wisla jako firma ma taka mozliwosc.. nalezy sie jak domniemam skontaktowac z Google Polska (maja siedzibe w Krakowie), automatycznie rezerwuja adres WislaTV , dostaje go nasz klub, klub we wlasnym zakresie zamieszcza grafike , majac mozliwosc jej zmiany co jakis czas, na gorze mozna zamiescic odnosniki do sklepu, oficjalnej strony, kupna biletow itp.. i tu jest chyba zasada jakas partnerska, ewentualnie cos sie placi, wlasnie nie wiem do konca jak mozna dostac wlasny kanal youtube, ale na pewno Wisla nie mialby z tym problemu
zreszta MalopolskaTv to nie jest kanal proWislacki i nie jest o tematyce stricte sportowej, ot po prostu kanal wszystkiego zwiazanego z Malopolska.. takie YouTube jak wczesniej wspomnialem, zreszta do czego oni nam sa potrzebni?

jesli chodzi o internet to zadna inna strona nie ma takiej sily przebicia, wiec trzeba w koncu pomyslec o oficjalnym kanale YouTube
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 27.06.2010 o godz. 15:13.
Odpowiedz cytując