Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2010, 13:22
Przepraszam nie do końca zgadzam się z tobą anthony09. To nie jest tak że to wszystko jest na głowie rzecznika wręcz przeciwnie on jest tylko osobą przekazującą wiadomości. Do tego wszystkiego o czym ty mówisz potrzebny jest dział marketingu a takowego jeszcze nie mamy. I powiem szczerze to nie skróty z meczów, ilość informacji na stronie jest naszym problemem a stadion. Stadion na którym całe czas jakieś wałki wychodzą i to nie z winy klubu a naszych radnych i prezydenta. To miasto jest inwestorem i ono powinno pilnować budowy za grube miliony z naszej kasy. Polimex nie będzie gadał z Wisła która kiedyś będzie operatorem a ze swoim zleceniodawcą. Druga sprawa problemy biura architektonicznego które w oczywistych kwestiach nie podołało wypiciu piwa które samo nawarzyło. Nie wiem kto dokonał wyboru biura ale nikt nie ma w tej kwestii żadnych możliwości wpływu bo pan jaśnie szanowny O. się nie zgodzi na zmiany w swoim projekcie autorskim. Brak przesyłu informacji i dokumentacji między polimexem a architektem to też wina miasta które nie wiem czy zrzekło się jakichkolwiek sposobów nadzoru nad biurem pana O. czy też po prostu ktoś spartolił umowę.

Nie możemy prowadzić subdomeny o stadionie bo mamy że tak powiem "gó..." nie rzetelne informację na ten temat. Poza tym nowy prezes jest w klubie powiedzmy że 3 tygodnie a musi budować wszystko od podstaw więc może trochę cierpliwości. Jak wcześniej napisałem(tak samo sam to zuważyłeś) to nie wina RP że nie ma info o skyboxach czy innych rzeczach odnośnie stadionu bo na ten temat nie ma żadnych konkretnych informacji i do momentu choćby częściowego oddania stadionu i podpisania umowy operatorskiej nie ma w ogóle możliwości żeby takie informacje były. A pomysły odnośnie tego wszystkiego zapewne są ale przecież nie ma sensu żeby klub podawał takie informacje do publicznej wiadomości nie sądzisz myślę że z ognistą krytyką powinniśmy zaczekać do oddania całego stadionu. Podkreślam całego!

Nie zgodzę się też z tobą co do kanału Wisły uważam że póki co jest absolutnie wystarczający. Przerwa w jego działaniu owszem paranoją ale to już mamy za sobą. Co do jakości skrótów to powiem tak sparing is sparing zwłaszcza jak się gra na jakiejś łące to ciężko żeby oprawa była jak z Allianz Areny. Co do zarobków pana Ochalika to nisko go cenisz . Kolejna sprawa Program o stadionie może i mógłby być robiony przez Wisłę tyle że gdzie byłby potem puszczany ? Problemy z załatwianiem wstępu na teren budowy, zapewne pan Prezydent mógłby wyrazić jakiś sprzeciw bo przecież nie my jesteśmy inwestorem. A co do samego programu to uważam że robiony całkiem nieźle również promujący Wisłę w dodatku bez naszego wkładu finansowego i zawracania gitary są ważniejsze rzeczy na głowie rządzących klubem którymi powinni się zająć. A co do fosy to chyba każdy kibic wie po co ona jest
Odpowiedz cytując