Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2010, 11:04
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie może to być w jakimś stopniu turniej niespodzianek, najpierw napiszę kogo typuje do wyjścia z grupy:

Grupa A:
RPA -
Francja -

Grupa B:
Argentyna -
Nigeria-

Grupa C :
Anglia -
Słowenia-

Grupa D:
Niemcy -
Ghana -

Grupa E:
Holandia -
Dania
Grupa F:
Włochy -
Paragwaj-

Grupa G:

Brazylia -
Portugalia/ WKS -
grupa H:
Hiszpania -
Szwajcaria

Bardzo chciałbym zobaczyć finał:
Brazylia - Hiszpania lub Hiszpania- Argentyna.

Uważałbym na drużyny afrykańskie w szczególności na Ghanę, Nigerię i mimo wszystko na nie obliczalny Kamerun.

Kibicował będę z Europy: Hiszpanii, Holandii z Ameryki: Brazylii i z Afryki: Ghanie.
Na 16 zespołów do wyjścia z grupy udał mi się trafić 9, jak widać nie jest źle, na razie sprawdza się to co napisałem o Ghanie na początku, uważałbym na tą drużynę w tych mistrzostwach po wczorajszym meczu widać że chłopaki mogą dojść daleko czego im życzę.

Do tej pory jak dla mnie największa niespodzianka to to że gospodarze nie wyszli z grupy, to się jeszcze nie zdarzyło.
Brak Francji ale po tym co pokazali w grupie nie żałuję że ich już nie ma. Włosi mistrzowie świata rozczarowali mnie, w ostatnim meczu przypominali mi Wisłę z poprzedniego sezonu, stoimy 80 minut może wpadnie a ostatnie 10 zapierniczamy...

Nowa Zelandia- zespół, który nie zaznał porażki na mundialu a niestety musiał pożegnać się z turniejem.

Szkoda Szwajcarów bo ograli Hiszpanię a nie poradzili sobie powiedzmy z przeciętnym Hondurasem, ale po tym co pokazali zawodnicy Chile to jestem pod wrażeniem gry tej drużyny widać rękę Bielsy.

Mega niespodzianka to postawa naszych południowych sąsiadów- Słowaków w ostatnim meczu bez presji i udało się wywalczyć awans, ale chyba to wszystko na co ich stać.
Szkoda też Koreańczyków z Północy mam nadzieję że Wielki Wodzu nie ześle ich do obozu.

Ciekawie jest w 1/8 w meczu południowoamerykańskich drużyn Brazylia - Chile i europejskich Portugalia - Hiszpania.

Walka o koronę króla strzelców tych mistrzostw może być pasjonująca: Suarez, Villa, Gyan, Forlan, Vittek, Higuain
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 27.06.2010 o godz. 11:07.
Odpowiedz cytując