|
No, moze nie tylko sluchacze Radia Maryja ale wlasnie osoby wierzace. Oczywiscie nic nie mam do osob wierzacych ale podejscie wiekszosci jest takie ze jestem katolikiem to jestem za PiSem, jestem super nowoczesny, chce podazac z duchem Europy to wybieram PO. Naprawde za glowe sie lapie jak widze jak ludzie dokonuja wyborow. Ale wlasnie taka jest kampania, 10% merytoryki a reszta to obiecanki cacanki, fajne wystapienia, po prostu manipulacja ludzi i mydlenie im oczu. I pozniej jak przychodzi co do czego to nie glosujemy na kandydata za sprawa jego pogladow, tego co chce zmienic w Polsce tylko dlatego ze ma zone i dzieci, jest katolikiem, z litosci bo umarl mu brat, bo ladnie recytuje formulki ktore mu przygotowano. No kupy sie to wszystko nie trzyma.
I ostatni news podsumowujacy ten caly cyrk. Jutro ma byc debata Komor-Kaczor. Dzisiaj troche posluchalem na ten temat i sie dowiedzialem ze w tej debacie kandydaci nie beda sobie na wzajem zadawac pytan bo: w srode sztaby PO i PiSu ustalaly szczegoly debaty. Najpierw PO bylo za tym zeby mozna bylo nawzajem zadawac sobie pytania ale odmowil PiS czy tez wstrzymal sie z odpowiedzia. Tego samego dnia jeszcze zgadali sie i znowu PiS odmowil. Dzis z kolei PiS mowi ze chce zeby kandydaci zadawali sobie pytania ale PO sie teraz nie zgadza buhehe Jeszcze troche to sie tak wku.. ze wcale nie pojde na te wybory. Gdzie tu jest szacunek dla wyborcow, dla Polakow? Raz ci chca a ci nie a na drugi dzien odwrotnie. Zajebiscie. Cos mi to przypomina, sytuacja sprzed dwoch tygodni gdzie sie klocili ze PO chce debate na tematy ogolne a PiS debaty na temat sluzby zdrowia. No dla mnie to to jest robienie sobie jaj z tej calej kampanii i z ludzi. Powinni cale PO i PiS zeslac na Sibir, tam moze by sie dogadali...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|