Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2010, 01:13
W kwestii tego raportu fundacji Batorego - Ja się już do niego odwoływałem ale to nie było tak że znalazłem info i wrzuciłem tylko nie wiedząc że coś takiego istnieje , z czystej ciekawości oglądałem informacje w TVP by samemu przekonać się jak bardzo albo też i nie bardzo popłyneli - oczywiście w rozsądnej dawce i było dokładnie tak jak przedstawiał to ten pierwszy raport - czyli o Komorowskim co najwyżej neutralnie a dużej mierze negatywnie, o rządzie tak samo, o Jarku i Pisie tylko pozytywnie bądź neutralnie, o Obamie też w zasadzie albo neutral albo pozytyw.

Co ciekawsze to była często taka 'podprogowa' propaganda.Nie na chama tylko żeby sam 'słuchacz/oglądacz' wyciągnął wnioski , tyle że wnioski były jednoznaczne
To były wszystkie programy informacyjne+ większość publicystycznych - listkiem figowym był Lis.

Tak było, pewnie tak jest bo teraz to już w ogóle nie oglądam i radził bym żeby to po prostu przyjąć do wiadomości bez żadnej ekscytacji czy robienia z tego wielkiej afery.
Publiczna gra ostro pod Jarka i tyle.Podobnie , tylko w inną stronę było za Kwiatkowskiego, za Farfała jechali po każdym, będąc tubą propagandową Libertasu czy jak to się nazywało, więc na prawdę nie ma się czym ekscytować
94 - Allah Akbar!!