Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2010, 00:11
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Wiec wykladac wlasna kase skoro Cupial sepi Prosze Cie.... Wiesz co sie dzialo u nas przez 3 lata? To samo co u Was. Zainwestowali teraz wiec czemu nie moga tego zrobic w Wisle? Moze nie teraz? Moze w przerwie? Moze za rok? Tak czy siak w kazdej europejskiej lidze dostaniemy w dupe i kazdy sie spokojnie wzmocnie za jakis czas.

Nie naskakujcie na mnie. Ja mowie z wlasnego doswiadczenia. Cupial wie co robii. Jesli by nie wiedzial to by juz polecialo 3/4 skladu jak u nas. Wspomnicie moje slowa po okienku transferowym. Za duzo paniki. Moze polawiacz perel da rade? Zobacz ze jednonogi Stilic, Drewniany Roger nie mieszczacy sie w skladzie nowego klub itp...robili roznice. Nasza liga jest tak slaba ze poganiacz bydla z Gwadelupy moze byc gwiazda... Po prostu mysle ze warto poczekac do konca okienka i wtedy cokolwiek mowic. Potem dac sobie na wstrzymanie do pierwszych meczy i ocenic grajkow. Czy tylko ja widzialem super duper napastniko/pomocniko/obroncow ktorzy w sparingach grali cuda a w lidze nic ?

Ja rozumiem ze Wisla potrzebuje wzmocnien przed LE ale okno sie nie skonczylo....czy to trudno zrozumiec? Rok,dwa lata temu i trzy bylo zle, ale czy teraz musi? Co jak co ale ja jako kibic Legii wiem , ze to nic nie znaczy. Chcecie sie licytowac kto bardziej okazal sie frajerem w tym okresie?
O, proszę.Radził bym posłuchać tego mądrego człowieka z Warszawy, a nie wiecznie płakać.Będzie dobrze

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując