kreseq napisał(a):

Ja czytalem ten temat od zawsze. Kompromitujecie sie bo weszlo cos napisalo? Bo gosciu wyglada jak drwal? Zobacz go w meczu i dopiero komentuj. Wiesz ze w naszej lidze jednonogi ogr moze byc MvP? Nie wiesz to sie wlasnie dowiedziales. Panikujecie jak dzieci, poczekajcie do konca okna i dopiero mozna cos wywnioskowac. Zaczyna sie jak z ItIowcami, nic nie slychac, nie ma Messiego na testach to znaczy ze koniec swiata i dolujemy w tabeli...
Moze nie ma kasy? Moze Cupial nie chce nic wydac? Moze swinie lataja? Poczekac trzeba...bo niby kto sie wzmocnil? Legia ? Na dzien dzisiejszy to nikt nikogo nie widzial.
|
Błagam Cię nie pisz takich bredni.
Niech chodzi tylko o to że ściągnęliśmy na testy plażowicza, poławiacza pereł z Australi i poganiacza bydła z Chin.
Ja już wiem że nie warto czekac do końca okienka transferowego bo doświadczyłem tego już zbyt wiele razy aby dac się oszukać. Zaczęło już się to co zawsze " W Polsce za drodzy, za granicą za drodzy a ci co ich testujemy przyjechali na wakacje.
Na otarcie łez po Głowackim dostalismy bramkarza z amatorskiej drużny który na wstępie stwierdził, że Wisła to profesjonalny klub.