Arapaho napisał(a):

Nie na troche przesadziłeś. W środku będzie jeszcze Garguła, może grać także z powodzeniem Diaz.Środek jest nomen omen najmocniejszy na dzisiaj.
Brak jest zmienników dla obrony i nie ma żadnej konkurencji wśrod napastnków- gdzie jest największa tragedia.W zasadzie nominalny jest jeden P.B.- a powinno być 3 równorzędnych dobrej klasy.
Oczywiście to skład na miejsca 1-3 w naszej lidze.na puchary to brak nam z 8 -10 dobrych grajków
|
Wszystko fajnie, tylko ja rozważałem sytuację, gdy Marcelo i Diaz od nas odchodzą.
Garguła to wielka niewiadoma. Trzymam mocno kciuki, by wrócił do dawnej dyspozycji, bo na razie to jedyna szansa na to, by Wisła grała lepiej.
Słusznie zauważyłeś (to takie uzupełnienie do mojej diagnozy) - na chwilę obecną tylko Paweł Brożek jest zdrowy. W dzisiejszym Dzienniku Polskim mowa o:
- drobnej kontuzji Małeckiego
- bolącej bliźnie Boguskiego + enigmatyczne stwierdzenie Kasperczaka, że "piłkarz musi to zaleczyć".
Więc na chwilę obecną mamy raptem 1 (słownie: jednego) zdrowego napastnika. Pomijając to, że Boguski i Małecki to nie są typowi snajperzy.