Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2010, 12:03
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Niemcy, Szwajcaria, Słowacja to grają powyżej swojego poziomu wg. mnie
Kraje z Europy, może poza rokiem 1994 jakoś szału nigdy nie robiły na MŚ odbywających sie poza Europą
Francja jest beznadziejna od 3 lat, maja prawdopodobnie najgorszego trenera w historii futbolu
Włosi chcieli straszyć podstarzałymi piłkarzami z 15 w Serie A Udinese
i zblazowaną ekipą z Juve które zagrało jeden z gorszych sezonów od niepamiętnych czasów
Anglicy od 10 lat grają na wielkich imprezach to samo - Lampard przeszkadza sobie z Gerrardem
a teraz dodastkowo placze im sie pod nogami Barry,
plus na szpicy straszy arcyskuteczny Heskey ( 3 gole w poprzednim sezonie!!)
Serbowie jak zwykle przegrali ze swoim rozrośnietym poza granice wszechświata ego
Jedynym zaskoczeniem in minus to są Hiszpanie ale to zobaczymy dzisiaj
Szwajcarię to podsumuję na plus albo neutral jak skończą swój udział. Póki co zwycięstwo nad Hiszpanią na plus, ale co dalej?
Niemcy - mam inne zdanie od Ciebie na ten temat - jeśli dojdą do półfinału to je zmienię.
Słowacja - niech Ci będzie - trafił się hmmm tygrys w agonii (Włochy) i zdołali go dobić. Z drugiej strony manto z Paragwajem i frajerski remis z NZ. Naprawdę dużą sprawą byłoby ogranie Holandii, ale to raczej za wysokie progi.
Sposób w jaki Angole przejechali eliminacje pozwalał oczekiwać czegoś więcej niż dotąd pokazują aczkolwiek wciąż są w grze.
Żaby i Włochy - byli słabsi niż 4 lata to oczywiśte, ale nie spodziewałem się ich odpadnięcia już po 3 meczach w aż tak cienkim stylu.
Ostatnio edytowane przez arti : 25.06.2010 o godz. 14:40.
Odpowiedz cytując