Mishuh napisał(a):

|
Ani przepisy UEFA, FIFA, ani PZPN nie narzucają same w sobie buforu jako rozwiązania. Za to może to zrobić organ wydający pozwolenie na organizację imprezy, na wniosek policji
|
chyba ze sie postawi solidne ogrodzenie, najlepiej zamazane zeby nic nie bylo widac (tzn face to face w wykonaniu fanow, mi to osobiscie nie przeszkadza, ale zalezy mi na jak najwiekszej ilosci miejsc dla kibicow Wisly..) byl juz taki plot podwojny.. bardzo dobre rozwiazanie to bylo, mozna bylo bezposrednio usiasc przy takim plocie, no ale im sie jeszcze widzialy bufory..i mam nadzieje ze tak tez sie stanie bo nie sensu i tutaj buforu robic.. .. i nalezy dokladnie odliczyc krzeselka dla gosci, zeby nie byl on rozjechany na 3/4 trybuny.. zeby nia na oko to robic.. a nawet je zwezyc, 2 tys to przyjedzie raz na sezon (jesli w ogole) i to w ogole praktyczne nie bedzie.. i tak wiekszosc z nich stoi gdzie popadnie, przy okazji to nie wiem czemu my tak duzo wpuszczamy... najwiecej ze wszystkich (bodaj tylko Lechia i chyba Slask wiecej).. to na Amike ma ponoc wchodzic ok 2 tys gosci wiec nie wiem czy te 5% tak bardzo jest obowiazkowe.. zreszta jesli Legia sobie mowi ile chce i od kogo pieniedzy za bilet na sektor gosci to wydaje sie ze jest poniekad samowolka... i jest to zgodne z prawem