Ja nie udaje się na żadne antyklerykalne wycieczki nie znam takich szlaków, a na poważnie nie mam urojeń i nigdy nie miałem nie odnoszę się do publikowanych w GW czy TVN czy TV Polsat informacji odnoszę się do tego co widziałem: Naklejanie ogłoszeń na samochody przy mszach, rozdawanie ulotek w obrębie kościołów po wyjściu z mszy, mówienie na kogo i przeciwko komu głosować to wszystko rzeczy których doświadczyłem (o ile dobrze pamiętam) w Nowym Targu, Nowym Sączu Sanoku, Lublinie i w jeszcze kilku innych miejscach.
Nie manipuluje i nie kłamię widziałem słyszałem.
I powiem więcej nawet niech robią co chcą bo rozumny człowiek ma wolną wolę i sam decyduje co i jak ma robić jeśli jest inaczej to niestety ma problem z samym sobą.
a i jeszcze jedno nie miałem i nie mam zamiaru wszczynać debat dotyczących Kościoła niestety coraz częściej Kościół mieszając się za bardzo w rzeczy w które nie powinien powoduje że niestety coraz więcej ludzi na te tematy zaczyna dyskutować.
Nie mam zamiaru nic próbować (co to jakaś groźba

) Masz wątpliwości co do inteligencji mojej oraz moich wypowiedzi to ich nie komentuj .... (a co to wykwit

"najwyższe osiągnięcie twórczości artystycznej")
A co do dziadka z Wermachtu ... lepiej nie komentować.
Hmm i jeszcze jedno w inteligentnej rozmowie można powstrzymać się chyba od słów głupek, urojenia itd, czerwony kolor nicku chyba do czegoś zobowiązuje