Wyświetl pojedynczy post
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2010, 18:34
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Cóż za wysoki poziom argumentacji.
Próbowałeś przedstawić sprawę jako nieistotną, przy okazji jadąc antyklerykalizmem.

Bo dla mnie jak i dla większości obywateli to co powiedział ktoś za granica w porównaniu z naszymi wewnętrznymi problemami jest naprawdę nie istotne, widzę że na forum tylko Ty określiłeś to mianem skandalu i głupoty i nadałeś temu wydarzeniu "ogromną" rangę

Spróbuj szczęścia...
Twoja inteligencja jest wyłącznie Twoją sprawą tak długo, jak długo nie raczysz mnie jej wykwitami.

Pomijając Twoje antyklerykalne wycieczki - bo nie mam zamiaru rozmywać tematu czyimiś urojeniami - proszę o przykłady łamania ciszy wyborczej przez kapłanów. Ja wiem, do jakiego kłamliwego artykułu "GW" (ew. przedruków z innych gadzinówek) pijesz więc czekam teraz aż go przytoczysz. Zapewniam Cię - będzie BARDZO zabawnie.

Nie zostawię tych kłamstw i manipulacji bez odpowiedzi.
Czekam więc

Ja nie udaje się na żadne antyklerykalne wycieczki nie znam takich szlaków, a na poważnie nie mam urojeń i nigdy nie miałem nie odnoszę się do publikowanych w GW czy TVN czy TV Polsat informacji odnoszę się do tego co widziałem: Naklejanie ogłoszeń na samochody przy mszach, rozdawanie ulotek w obrębie kościołów po wyjściu z mszy, mówienie na kogo i przeciwko komu głosować to wszystko rzeczy których doświadczyłem (o ile dobrze pamiętam) w Nowym Targu, Nowym Sączu Sanoku, Lublinie i w jeszcze kilku innych miejscach.

Nie manipuluje i nie kłamię widziałem słyszałem.

I powiem więcej nawet niech robią co chcą bo rozumny człowiek ma wolną wolę i sam decyduje co i jak ma robić jeśli jest inaczej to niestety ma problem z samym sobą.

a i jeszcze jedno nie miałem i nie mam zamiaru wszczynać debat dotyczących Kościoła niestety coraz częściej Kościół mieszając się za bardzo w rzeczy w które nie powinien powoduje że niestety coraz więcej ludzi na te tematy zaczyna dyskutować.

Nie mam zamiaru nic próbować (co to jakaś groźba ) Masz wątpliwości co do inteligencji mojej oraz moich wypowiedzi to ich nie komentuj .... (a co to wykwit "najwyższe osiągnięcie twórczości artystycznej")

A co do dziadka z Wermachtu ... lepiej nie komentować.

Hmm i jeszcze jedno w inteligentnej rozmowie można powstrzymać się chyba od słów głupek, urojenia itd, czerwony kolor nicku chyba do czegoś zobowiązuje
Ostatnio edytowane przez robin hood : 24.06.2010 o godz. 18:36.