|
Ale Wlosi sie oburzali ze Slowacja gra na czas. Oj oj jak mi ich szkoda, zostali pokonani wlasna bronia :(((
Słowacja co prawda to prawda jedzie na zajebistym farcie. Pewnie skonczy sie tak ze w 1/8 spokojnie ktos ich ogra bez wiekszego wysilku bo kiedys ten fart im sie musi skonczyc. Nie wiem jak oni dzisiaj te 3 bramki strzelili ale mogl stracic ze 4. Strasznie nieporadni w obronie. Jak tylko ktos ta ich nieporadnosc wykorzysta to dostana tak jak z Paragwajem 2:0 i w 1/8 i sobie ktos lekko awansuje ich kosztem
Ale Włochom dobrze, aktorzy... Jednak troche to bez sensu, taka frajerska gra z tej pilki, dla frajerkow. Dzis duzo aktorzyli i grali na czas w koncowce Slowacy- sapy mieli Włosi- gdyby sytuacja byla odwrotna to sapy mieliby Slowacy. Czyli to jest tak: jak moj kolega aktorzy to spoko, jak ktos aktozy to **** mu w dupe, ale mojemu koledze nie bede pojerzdrzal. A jak chca skonczyc z tym aktorstwem to niech kazdy pilnuje swoich kolegow skoro mu sie tak to nie podoba i wtedy byloby ok
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|