Dobra panowie...
Wisła Kraków była od zawsze dla mnie czymś więcej niż klub,byla częścią życia więc mówienie że ktoś płacze bo nie ma transferów jest nie na miejscu. Każdy komu zależy na tym klubie ubolewa nad tym i wyraża głośno swoje niezadowolenia. Wcale nie bezpodstawnie. Wisła od lat należy do klubowej czołówki, ba jest na pewno najlepsza w Polsce. 7 tytułów w 10 lat mówi samo za siebie. Przez te lata cel był jeden : Awans do Ligi Mistrzów. Niestety nie udało się tego osiągnąc, jednak balon o nazwie "Wisła w LM" był napompowany bardzo mocno. Chyba każdy kibic przeżywał niesamowicie mecz z Panathinaikosem i porazke z jakimis kelnerami z Taliina. Ta ostatnia porażka przelała totalnie czarę goryczy niepowodzeń w dążeniu do w/w celu. Poza tym, o ile jakaś częśc kibiców potrafiła się pogodzić z utratą piłkarskiego raju, to znacznie większa część nie może przeżyć tego że Wisła może przestać grać o sukcesy w polskiej lidze. Panowie nie może być tak że taki klub jak Wisła ściąga do klubu jakiś chłam a nie zawodników,gotowych grać na przyzwoitym poziomie. Mecz z Cracovią, choć tak bolesny, odsłonił niedoskonałości naszego klubu. Pomijając grę drużyny...jak taki ktoś jak Jop może grać w Wiśle. Wielkiej Wiśle. I to ustawiony na prawej obronie. Odpowiedź jest taka że nie było lepszych. Ale jak takie rzeczy moga dziać się w takim klubie jak Wisła

? Przez tyle lat wiedliśmy prym w lidze, walczyliśmy w pucharach, ale od tamtego czasu drużyna została tylko OSŁABIONA! Gdzie ci piłkarze, gdzie tamte czasy? Nikt nie dał żeby ktoś wartościowy przyszedł na tzw. ZMIANĘ WARTY. Gdyby ten zespół był choć trochę sukcesywnie wzmacniany to teraz nie byłoby tematu, który wiele osób porusza. Mianowicie o braku graczy nawet do gry w tej chwili. Braku jakiejkolwiek rywalizacji. Poza tym być może ta Wisła grałaby już w tej Lidze Mistrzów kilka razy...gdyby tylko ktoś chciał jej naprawdę pomóc. Ja nie chce wydawać czyichś pieniędzy i wydawać wyroki. Ale chciałbym zmusić do myślenia, bo te zapowiadane w tym okienku transfery to jakaś kpina. Nigdzie ich nie widać a mówienie że robione są w ciszy, bo to przeszkadza w negocjacjach to jakaś parodia. O transferach Legii wszyscy wiedzieli i jakoś to nie przeszkadzało. Chciałbym się BARDZO MYLIĆ i zobaczyć niedługo kilku świetnych zawodników w Wiśle, ale patrząc na to co się dzieje tracę nadzieję.....Wiem że mnie zaraz zjecie, ale to jest moja subiektywna opinia i tyle...dziękuję....pozdrawiam Wiślacy........