Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2010, 13:40
Oxydrene napisał(a):Wyświetl post
Ta sprawa musi mieć drugie dno, w Wiśle musi być ktoś kto ma kontakt z bucami którzy zajmują się oferowaniem poważnym klubom klaunów i ta osoba musi sie na to godzić za co otrzymuje profity. Może ja im zaoferuje byłego reprezentanta Egiptu U-12 vice króla strzelców II ligi egipskiej jest do wziecia za darmo, tylko teraz ma kontuzje i pracuje w hotelu? Jego cechy to zwinność(szybko zwija pościel)
Cyrk trwa nadal. Klub znów ośmiesza się ściąganiem na testy anonimowych zawodników będących tym razem skrzyżowaniem misia koala z hipopotamem, nie potrafiących zagrzać miejsca nawet w slabiutkich chińskich klubikach.

Już kretyńskie testy bramkarzy powinny nas czegoś nauczyć. Niestety. Dalej idziemy tą samą chorą drogą, tylko pozycje się zmieniły.

Osoby tego typu kandydatów dają miażdżące świadectwo calej wiślackiej polityce kadrowej. Basałaj na razie nie zmienił absolutnie nic. Powątpiewam w szczerość zapewnień, że mimo wszystko prawdziwe wzmocnienia jeszcze przed nami. Nic na to obecnie nie wskazuje. Nigdzie nie widać najmniejszych zmian.

Boli mnie gdy mój klub się kompromituje i prowadzi coraz bardziej chorą politykę.
Ostatnio edytowane przez Markus : 24.06.2010 o godz. 13:42.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując