Wyświetl pojedynczy post
DDP
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2010, 12:44
wonski_eNHa napisał(a):Wyświetl post
sposób w jaki prowadzona jest ta inwestycja jest delikatnie mówiąc żenujący! Na stadionie starozakonnych w będą mieć całe IT zrobione za pieniądze miasta, stadion oddany w stanie gotowym. Nic tylko talmud i menore wnosić razem z biurkami do gotowych pomieszczeń.

A nam każą za własną kasę telebimy instalować i inne drogie rzeczy, które powinny być w cenie stadionu wykonane.
To tak jakby oddawać blok z domofonami i innymi bajerami, bez samych domofonów i innych urządzeń. Z samymi kablami na wierzchu.

Ja tylko czekam na pierwszy mecz z otwartymi wszystkimi trybunami, 33 tysiącami Wiślaków. I przy pierwszym ryknięciu JJJ-BG chlew na kałuży złoży się jak domek z kart!!
Mi się po prostu wydaje, że to wina braku w klubie osoby, która by się sprawą stadionu od samego początku porządnie zajęła. Gdyby takowa była jestem przekonany, że było by obecnie o połowę bubli mniej...ale tak to jest jak się "nie chodzi" wokół swojej sprawy, inni wtedy odnoszą wrażenie, że nam nie zależy, a skoro nam nie zależy to dlaczego miało by tym bardziej innym zależeć?
Odpowiedz cytując