Wyświetl pojedynczy post
marian3a
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2010, 04:41
1q2 prosta odpowiedź. Powinna podać się do dymisji.
Niemcy silni, Polska słaba...Niemcy bogaci ... Polacy biedni... chcesz cukierka to zrób to ... nie zrobisz to mało że nie dostaniesz cukierka to jeszcze w******* dostaniesz.
To jest napaść na nasz kraj ! a Putin to kto to taki ? h*j mnie obchodzi jakiś Rosjanin tak samo jak prezyden Zimbawe.
ps, Putin to jakiś Król wszystkich królów że trzeba mu pokłon złożyć ? a może jakiś biedny samarytanin którego trzeba zawsze we wszystkim popierać ? Człowieku co Ty piszesz ? A może Putin jest beszczelnym ignorantem że nie zechciał się spotkać z naszym prezydentem ?
Zauważam dziwną tendencję .... Każdy kto nie jest pucybutem Rosji, Niemców bądż innego kraju jest rusofobem niemcofobem i eurosceptykiem i w ogóle jest zacofany... ehh
ps2,
do tego jak już są rozmowy jakieś negocjacje ... Jak Polacy je przeciągają próbują ugrać jak najwięcej dla Polski dla Polaków to również są bee bo no jak to tak... biedną europę będziemy okradać ? albo powiedzą że nas nie lubią bo łatwo się nie sprzedajemy ? KAŻDY chyba chce aby prezydent, rząd, władza reprezenowała mój, nasz wspólny interes narodowy a nie interes Rosji, Niemców czy Amerykanów.

ps3
Arturo skoro tak bardzo chcesz zrealizować program SLD to mam nadzieje że na Napieralskiego zagłosowałeś aaa nie nie sory ... Kaczyński to faktycznie obłudnik... mówi im że są fajni itd... Tylko po to aby zdobyć ich głosy wygrać i tylko po to... a Komorowski posadzi na stołku jednego, drugiego z SLD może jeszcze podpisze kilka ustaw lewicowców może zalegalizuje pary homoseksualne bądż wprowadzi nauczanie seksualne a'la SLD do szkół brawo komorowski !! przynajmniej wyborcy SLD będa mieli kawałek tortu zadośćuczynienia że Napieralski nie wygrał Bronek jest taki szlachetny oh ah Ja jakbym był wyborcą SLD i bym zagłosował na Kaczyńskiego ponieważ nazwał by mnie lewicowcem fakt czułbym się oszukany ! nie ma to tam to a jakby Bronek nie wpowadził kilku ustaw SLD ee to co tam życie się zmienia, program się zmieni.. byle żylo się nam lepiej
Ostatnio edytowane przez marian3a : 24.06.2010 o godz. 05:00.