Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2010, 22:09
Wiślak88 napisał(a):Wyświetl post
Porównaj mi tutaj skład Polonii i Wisły, i wykaż, że w tej chwili bez żadnych wzmocnień są od nas silniejsi. Jak ci się nie uda to za przeproszeniem skończ pier*****
Zauważ że napisałem, "może" dojść kolejna drużyna, a nie że już doszła. Sic! Jest róznica, no ale nie każdego uczyli czytać ze zrozumiemiem, co to forum pokazało już nie raz.
Czemu mi nie piszesz, bym Ci porównał (?) składy Legii czy Lecha tylko tej Polonii która tutaj podałem jako PRZYKŁAD

tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
skoro wg Ciebie liczy się Lech i Legia to może lepiej im kibicuj i nie marnuj tu swojego jak podejrzewam cennego czasu i nie pisz tych głupot... to że Legia nakupowała obcokrajowców to odbije się im czkawką zobaczysz... już teraz można przeczytać, że każdy z nowych ma swojego tłumacza! sic! nawet angielskiego nie znają... widzisz w tej zbieraninie drużynę? bo ja nie... a Lech pozbył się swojego największego asa, teraz ich siła ofensywna spadła o jakieś 40 % a to dużo... wątpię,że ściągną kogoś równie dobrego...a u nas transfery i tak będą bo muszą być, straciliśmy 2 ważne ogniwa w obronie i musimy ich kimś zastąpić no i ściągnąć wreszcie klasowego napastnika... wierzę, że tak będzie...
I teraz kolejny.

Tak wg. mnie w tej marnej buraczanej lidze liczą sie z reguły 3 drużyny, no moze czasem zdarzały sie 2 ale to wtedy Wisła nie była mocna bo był Widzew i Legia. (i zdarzały sie dzikusy typu mistrz dla ŁKS i dla Polonii)
Tak samo teraz, czasem zdarzy sie jakis wybryk typu Gks Bełchatów (w sezonie co zdobyli v-ce) ale zawsze 3 druzyny walczą o puchary a reszta o utrzymanie.
ale żeby nie rozmywać -> Nie traktuj każdego swoją miarką. To że mi sie coś nie podoba w klubie, to nie znaczy że chce kibicować komuś innemu. Może Ty sie tak zachowujesz, ale ja mam klub który kocham, a że nie podoba mi sie w nim pewna rzecz, to jasne, bede na to narzekał, moze w końcu ktoś coś zrobi.
1. Czkawka Legii - tutaj stwierdziłes ze cos napewno sie stanie i jestes tego pewien (dziwne by nie mieli tłumacz, bo u nas obcokrajowcy to od razu po polsku perfekto mówią)
2. Wątpisz w Lecha na jakiej podstawie? Znasz kogokolwiek kto tam kur** pracuje by wiedziec o kim mysla i kogo chcą sciagnac? Czy wiesz cokolwiek wiecej niz wyczytasz w internecie?
3.A u nas transfery i tak będa bo muszą być - ? Nostradamus? Czy jak inaczej moge Cie nazwac? Skoro ty to wiesz i jesteś tak pewny to dlaczego ja sie martwię?

Już nie takie okienka transferowe mijały, nie takich zawodników mieliśmy ściągać, oj nie tacy mieli przyjezdzac na testy.
I kończy sie na tym, ze mamy 1 napastnika i straciliśmy bardzo doświadczonego stopera.
I wg. Was my sie wzmocniliśmy co? Bo wg. mnie nie, i by grać o cokolwiek w przyszłym sezonie, by ugrywac te zasrane pieniadze, by Cupiał tej druzyny nie rozsprzedał i rozmienił na drobne, potrzeba nam kilku zawodnikow.
Ja wiem, ze wiara jest mocna instytucja, ale wielokroć przekonałem sie że nie zawsze stoi po naszej stronie.
Nie chce wierzyc, tylko zobaczyć.
Polityka transferowa ,to nie jest tylko kupno 3 zawodnikow w okienku transferowym!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując