Wyświetl pojedynczy post
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2010, 20:20
Markus napisał(a):Wyświetl post
Może ta kwota przemówi niektórym krytykującym ten transfer do wyobraźni. Makinwa ma mocną legitymację do bycia dużym wzmocnieniem Wisły.
Raczej trzeba by było się zastanować, dlaczego tak obniżył loty i teraz nie jest wart nawet 10 razy mniej. Krytykują jego grę kibice Lazio ale również kibice reprezentacji Nigerii. Coś jest nie tak? Wydaje mi się niestety, że może mieć to związek z popularnym w Nigerii procederem obniżania wieku zawodników. Moim zdaniem nie powinni go brać do Wisły w ciemno, tylko porządnie go przetestować wcześniej.

Fred#69 napisał(a):Wyświetl post
Panowie co to tego testowanego grajka... nie wiem czy dobrze wyczytałem ale w Brazylii grał w dosyć dobrych klubach ale jeśli się mylę to przepraszam no i jeszcze jedna sprawa grał tam czy tylko był w kadrze...
Z tego co pamiętam jak sprawdzałem jego dokonrania, to w Cruzeiro z Serie A w cztery lata zagrał gdzieś w 7 meczach. W 2005 grał Serie B w Guarani około 10 meczów na 38. W 2007 nie grał w żadnym klubie. W 2008 podpisał kontrakt z Juventusem, ale nie zagrał żadnego meczu w lidze stanowej.
Ostatnio edytowane przez K4millo : 23.06.2010 o godz. 21:28.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując