Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2010, 19:31
ChG napisał(a):Wyświetl post
Tak, po sezonie 04/05 interesowała się nim cała czołówka Serie A. Makinwa był bardzo bliski przejścia do Interu Mediolan, jednak ostatecznie wylądował w Palermo. Kosztował ponad 7 milionów euro.
Może ta kwota przemówi niektórym krytykującym ten transfer do wyobraźni. Makinwa ma mocną legitymację do bycia dużym wzmocnieniem Wisły.

Nie wiem też, po co toczycie spór związany z informacjami od Zbyniaka - żaden post na forum nie może storpedować transferu jeśli istotnie strony chcą go przeprowadzić, a nie szukają róznych wymówek. Problemy mogą stwarzać inne sprawy, nie posty Zbyniaka.

19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post
zaciekawił mnie wywiad z trenerem Kasperczakiem który wypowiadał sie na temat testowanego almelao czy jak mu tam. mówił ze jest bardzo dobrym graczem, gra bardzo ofensywnie
To, że ktoś gra ofensywnie jeszcze nie oznacza, że jest dobrym piłkarzem.

Mam nadzieję, iż Kasperczak wie co mówi i robi, a Alemao nie będzie drugim Ouadją, o którym też wypowiadał się w superlatywach.
Ostatnio edytowane przez Markus : 23.06.2010 o godz. 19:35.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując