Wyświetl pojedynczy post
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2010, 19:27
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A czy ktos doszedl do wniosku ze zarowno Kaczynski jak i Komorowski to sa pajace, nic nie warci ludzie? Po prostu wybieramy mniejsze zło, szkoda tylko ze obaj sa az tak zli. Ta kampania to bez sens, to robienie z Polakow glupich imbecyli.
Pierwszy zarzut stawiany PiSowi, ze oni sa tacy klotliwi i wybor Jarka na prezydenta to beda dalsze klotnie zamiast spokojnej pracy. Tymczasem prosze spojrzec na kampanie PO. Ciagle obsmarowuja Kaczora gownem hehe Z tego co wiem to to sie nazywa hipokryzja. Jedni mowia na drugich a sa dokladnie tacy sami.
Przykladow jest wiecej. Dzis odbyla sie debata w sprawie szpitali, tak? A Bronek mowi ze nie bede gadał on woli dzialac i sobie przylecial do Plocka, odwiedzic szpital i wyglosic kilka slow. No zajebiste dzialanie. Naprawde takiego pracowitego i zaradnego prezydenta chcialbym miec.
Nastepnie czemu on na debaty odnosnie lecznictwa ciagle wysyla Pania Kopacz? Co to sa wybory partii czy prezydenckie? Moze ja chce zobaczyc zdanie Komorowskiego na te tematy a nie jego wafla.
Dalej. Ciagle niby Kaczynski i Komorowski chca debat a nie moga sie dogadac buhehe smiech na sali. To wreszcie chca tych debat czy sobie szukaja glupich wymowek w stylu "a ja nie bede dyskutowal z tymi co juz odadli z wyborow", "a ja chce o ogole rozmawiac a nie tylko o lecznictwie"
Dalej. Jarek juz pokazal ze sie sprzedal. Teraz lize dupe SLD zeby ich glosy miec. A sprytniutkie PO wykorzystało sytuacje i zamiast mowic o swoim programie to mowi ze Jarek sie podlizuje SLD.
Taki oto mamy poziom polityki. Po wielkiej tragedii 10 kwietnia gdzie kazdy udawal wielce przejetego wracaja na swoje tory. Zamiast merytorycznych dyskusji, pojednania sie w slusznej sprawie jest obrzucanie sie blotem, mamienie ludzi jakimis glupimi tekstami zamiast przedstawienia wizji kraju. Mnie to tak wkuria bo jak patrze na tych zlodzieji ktorzy maja parcie na wladze to mi sie noz w kieszeni otwiera. PiS i PO powinno wystrzelic sie w kosmos a do wladzy dopuscic jakies nowe partie. Jak tamte sie nie sprawdza to tez wyjebac na zbity pysk i dopuscic nowe, inaczej to czeka nas przez nastepne 20 lat to co mamy przez ostatnie 20 lat. I tak do usranej smierci.

PS A na poprae humoru wpiszcie sobie w google 'jaroslawkaczynski.pl'. Jak klikniecie to wyskoczy strona o Bronku z przeslaniem na temat Jarka hehe Nie wiem czy to sprawka PO czy jakiegos fanatyka PO ale naprawde masakryczne to jest hehe

Dziś nie odbyła się żadna debata, tylko spotkanie przegranego kandydata na prezydenta, który po uderzeniu sodówki do głowy zachowuje się tak jakby to on Tym prezydentem został, zapominając że to co powie w sprawie głosowania i tak nie będzie mieć kompletnie znaczenia dla potencjalnego wyborcy.

Ciężko się z Tobą w dalszych kwestiach nie zgodzić za wyjątkiem że jeszcze przez jakiś czas nic na swoje tory nie wróci.
A co do strzelania w kosmos, dobry pomysł ... no i jeszcze jedno może Ty założysz partię napiszesz program jeśli będzie dobry sam pójdę na Ciebie głosować masz moje słowo.