tomasz_19 napisał(a):

|
nie wiem jak można się starać o zawodnika, który mało co grał, a jego skuteczność jest wielką niewiadomą... zamiast poszukać jakiegoś dobrego zawodnika z Bałkanów to oni starają się ściągnąć tu zawodnika, którego pensja 3krotnie przewyższa pensję najlepiej opłacanego piłkarza w Wiśle... to jest niezrozumiałe dla mnie... no chyba, że ma to być ruch marketingowy...
|
wierzysz w to?
Wisla na pewno zaplacila przyslowiowe grosze jak za takiego zawodnika a kontrakt na pewno nie bedzie najwyzszy.. przeciez tez sobie zdaja sprawe kim on jest i jakie ma statystyki.. no ale to Serie A, u nas moze sie okazac duzym wzmocnieniem, to pewnie na takiej zasadzie ze poniekad jest to ryzyko, czy warte swieczki to sie okaze, i ze na pewno nie musieli duzo placic ani dawac mu pensji nie wiadomo jak wysokiej, musialo im sie to oplacac i tyle..
ale wpierw zaczekajmy na to potwierdzenie.. sam mam mieszane uczucia ale jak juz wspomnialem to Serie A.. dlatego trudno to zweryfikowac, zwykle ryzyko za dosc przyzwoite pieniadze, moze warto.. skreslac chlopa na starcie nie ma sensu.. ilu to juz takich pilkarzy przychodzilo i kazdy sie lapal za glowe.. a potem bilo w piers, ze jednak bylo warto!