Wyświetl pojedynczy post
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2010, 13:42
Dagobert napisał(a):Wyświetl post
jak ja czytam że klub ma kibiców gdzieś bo nie dołoży do wymiany krzesełek to ręce mi opadaja....
wolalbym żeby te kilkaset tysiecy albo i więcej poszło choćby na juniorów niż na kolor krzesełek bo jasnie panom się nie podoba.... ja siedzialem na betonie a wczesniej na krawęznikach i też sie dało teraz im kolor normalnie przeszkadza... jak przyjdze 30 tys to koloru krzesełek nie bedzie widać.
Mam nadzieję że Twój tekst to tylko jakaś ironia, albo jaja sobie robisz... Jak nie no to tragedia jaki niektórzy tu ciemnogród we łbach mają;/ Kiedyś czytałem tu że po co ładne wykończenie elewacji jak i tak drzewa zasłaniają, że po co stadion ma być fajny od środka jak ludzie zasłonią... No takie myślenie niektórych ludzi normalnie przeraża. Chyba że z Poznania jesteś i jakąś dywersję tu uprawiasz;]

Kiedyś tu był syf, trawa na trybunach, kruszący się beton na A/B, ściana budynku klubowego wyglądająca jakby znalazły się na niej wszystkie fekalia świata, dalej są chaszcze, hałdy ziemi zalegające koło stadionu, zardzewiałe bramy i ogrodzenia. Ale czy to oznacza że jak za nasze pieniądze buduje się stadion za pół miliarda złotych to dalej tak ma zostać? Przecież każdy normalny człowiek który się z tym klubem bardziej czy mniej utożsamia chce żeby ten stadion jakoś wyglądał, podobnie jak jego okolice. Nie chodzi tu nawet już o to żeby nie było wstydu przed Europą, ale przed polską ligą! Byłem na paru stadionach i nawet jak obiekt jest kiepski i biednie wygląda, to przynajmniej widać że jest zadbany w miarę, otoczenie jakoś wygląda, trawka wykoszona, jakoś uporządkowane.

Zaraz powiecie że po co dbać o okolice stadionu, jak nikt nie będzie chodził koło boisk treningowych i oglądał stadionu od zewnątrz... Czy nie sądzicie że jak wywala się tyle kasy na obiekt, to warto by zadbać o detale, które spowodowałyby że wyglądałoby to wszystko wreszcie tak jak ma być? Ja myślę że warto o takie rzeczy zadbać.
Odpowiedz cytując