Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2010, 12:15
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
Dzięki za poprawę humoru z rana.
Kto powiedział że musimy się umawiać i zapoznawać na forum? Takie rzeczy możemy robić wymieniając się prywatnymi wiadomościami.
Temat mógł pomóc niektórym mieszkańcom Lubelskiego na częstsze odwiedzanie stadionu Wisły.. jest wielu ludzi który nie potrafią zorganizować sobie np transportu.

I tak zrobicie co chcecie admini - kończę już ten wątek bo wiem że i tak nikogo z Was nie uda mi się przekonać.

Admini decydują o czyimś "bezpieczeństwie" ( abstrakcyjne pojęcie ), cenzurują niewygodne posty, banują.. zamiast zająć się prawdziwym debilizmem panującym na forum w poniektórych tematach.
To forum jest coraz dziwniejsze
W Polsce bylo wiele przypadkow inwigilacji for internetowych i zapuszczania kreta, zwlaszcza w grupy kibicow wywodzacych sie z wrogiego rejonu czyli tak jak w waszym przypadku. Wasze bezpieczenstwo to jedna sprawa, druga jest to ze mozecie stracic szale a nie daj Boze flage i pozniej w Polske pojdzie info "FC Wisly dostal w******* od Orlat Radzyn Podlaski" a to bedzie juz dotyczyc nas wszystkich. Stad tez dawno juz ustalono iz na ogolnodostepnych forach internetowych nie bedzie zadnego tworzenia grup fanklubowych. Umowcie sie privami na spotkanie podczas meczu w Krakowie czy wyjazdowym i organizujcie bez wystawiania sie na swiecznik.
Mam nadzieje ze to koniec wszelkich watpliwosci i glupich zarzutow.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując