Wyświetl pojedynczy post
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2010, 19:20
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
O to mi chodzi. Obyśmy poczekali i rzeczywiście zobaczyli. Wiesz, to jest tak że nauczeni wieloletnimi doświadczeniami nie wierzymy w jakieś spektakularne transfery (ew. uzupełnienia składu - patrz Alemao czy jak mu tam ). Ty jesteś po drugiej stronie, widzisz to od kuchni i bije od Ciebie optymizm. Chcielibyśmy wszyscy się mylić i za miesiąc powiedzieć - Zbymak, miałeś racje, mamy super transfery, walczymy o mistrza i o sukces w LE. Oby tak było.

*Ach, uwierz mi, też jest ciężko usiedzieć na dupie słysząc cały czas od różnych osób że "prowadzone są rozmowy" i ... tyle. Żadnych konkretów. Nie oczekujemy, już nie, z wiadomych względów, że będziesz podawał personalia, ale uwierz że maksymy "prowadzimy rozmowy z wieloma piłkarzami"/ "obserwujemy wielu piłkarzy" są już tak oklepane i tak się do nich przyzwyczailiśmy, że większości trudno uwierzyć w kolejne takie zapewnienia. Cały czas mówie, obyś miał racje
Wiem jak to jest bo tak samo to przeżywalem co okienko transferowe.Nie oczekuje że jak wypali to bedziecie pisać Zbymak miales rację.Liczy sie tylko jedno dobro WISŁY nic pozatym.Boje sie czegoś innego jakby nawet taki Messi przyszedł to tak wszyscy byliby nie zadowoleni
Odpowiedz cytując