DevilMayCry napisał(a):

|
Ja się cieszę ,że Francuzi wylatują z hukiem z MŚ. Dostali się tylnymi drzwiami, wylatują frontowymi.
|
MaG* napisał(a):

Francja niech spada do domu , tej drużyny nie powinno tam być.
Cieszę się ,że się tak skompromitowali.
|
Ivory1906 napisał(a):

|
Saklak1906 masz rację niestety. Jestem bardzo ale to bardzo szczęśliwy że Francja ma taką a nie inną sytuację. Nie zasłużyli na ten mundial. Myślę że Irlandia mogłaby wyjść z grupy gdyby to Oni a nie Francuzi awansowali.
|
Maradonie "reke Boga" wypominali przez wiele lat to teraz bedziecie wypowiadac Henryemu, ze dzieki zagraniu reka Francja a nie Irlandia awansowała do MS. Az tak bardzo kibicujecie Irlandii, ze was to wszystko trapi. Jakby druzyna, ktorej Wy kibicujecie takim sposobem awansowała to by wszyscy cicho siedzieli. A co do problemow w samej kadrze gdyby ich nie było to takie RPA, Urugwaj czy Meksyk nie miałyby nic do powiedzenia. Ja jako kibic reprezentacji Holandii i własnie Trojkolorowych wierze, ze wszystko sie w druzynie odbuduje. Przyjdzie nowy trener - na pewno beda zmiany a nikt nie zakarze tym pilkarzom co pojechali na MS rozegrac kolejnych spotkan dla reprezentacji. To co sie dzieje to wszystko przez Domenecha. Na szczescie temu panu juz dziekujemy. W 98 MS, w 2002 nie wyszli z grupy, w 2006 wicemistrzostwo swiata, w 2010 znowu nie wychodza z grupy. A za 4 lata Francja powalczy o medal.