Cytat:
|
Ale jeśli ktoś przekracza pewne granice to ręce opadają... Mówić o kimkolwiek idiota - nieźle o Twojej kulturze świadczy. Pogratulować.
|
Na pewne rzeczy trzeba mowic po imieniu.
prosze jesli juz nie mam byc goloslownym:
http://www.youtube.com/watch?v=wDUaVjpPaeg
W ogole czlowiek nie zna sie na prawie. Z tego co ja zwykly czlowieczek po szkole sredniej uslyszalem w tv to jesli wprowadzony jest stan kleski zywiolowej to wybory moga sie odbyc 3 miesiace od zakonczeniu tego stanu. A z wypowiedzi tego pana wynika ze a w sumie to mozemy nawet ten stan wprowadzic ale tak naprawde to przeciez woda sie zbierze odplynie za tydzien i mozemy robic wybory... a tak w ogole to splywa ona do glownej rzeki- Baltyku. Jesli by Jarek takie cos powiedzial to by zostal obsmiany, zwyzywany od glupkow ale Bronek nie... W jednej wypowiedzi tak sie chlop skompromitowal ze szkoda go. Zniewazyl ludzi ktorych zalała woda, pokazal ze nie zna sie na prawie ktore mowi o odroczeniu o 3 miesiace wyborow jesli mamy stan kleski zywiolowej, nazwal Bałtyk rzeka... Jesli chcesz miec takiego prezydenta ktory tak sie bedzie blaznil to prosze bardzo ale nie obrazaj sie jak bede go nazywal idiota a pozniej koledzy Twoi czy Twoich kolegow zza granicy beda sie smieli ze Polska ma prezydenta glupka

drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.